Luchtverwarming

Met luchtverwarming heeft u het hele jaar door een gezond en perfect binnenmilieu met veel comfort. Een eenvoudig systeem van luchtkanalen en onopvallende roosters zorgt ervoor dat de lucht naar de ruimten wordt gevoerd. Daarna gaat de lucht weer terug naar de verwarmer. De luchtjes en dampen van keuken, badkamer en toilet worden via de aangebrachte ventilatievoorzieningen naar buiten gebracht.

Wij zijn erkend dealer van Brink Climate Systems. Wij monteren, onderhouden en repareren diverse soorten luchtverwarmers. Voor het behoud van uw installatie adviseren wij een onderhoudsabonnement voor uw luchtverwarmer af te sluiten waardoor u verzekerd bent van jaarlijks onderhoud, snelle hulp bij storingen, vervangen van de filters (excl. filters), het inregelen en afstellen van de luchtverwarmer (indien nodig) en het verminderen van problemen aan de installatie.

Voor het vernieuwen van de luchtverwarmer aangesloten op stadsverwarming adviseren wij de BRINK Elan. Door de langzaam circulerende lucht is de woning snel op temperatuur, De continue ventilatie verbetert het binnenmilieu. De Elan is uit te breiden met een warmteterugwinunit, de Renovent HR.